Ruffwear Dirtbag Hundtäcke Turkos & Blå (S)

Jämför produkt Ruffwear Dirtbag Hundtäcke Turkos & Blå (S) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ruffwear Dirtbag Hundtäcke Turkos & Blå (S) i kategorin Badrock hund här hos oss.

Produktinformation

Ruffwear Dirtbag Hundtäcke är ett absorberande hundtäcke som håller din hund varm efter leriga äventyr!Hundar älskar att smutsa ner sig och de tackar sällan nej till ett bad Ibland kan detta vara olägligt om du inte har tillgång till en dusch eller bad direkt.

Du kan behöver köra hem hunden i din bil och vill inte att den ska smutsa ner hela bilen? Då är Ruffwear Dirtbag Hundtäcke en bra lösning. Täcket är tillverkat för just hålla så mycket av smutsen inne och samtidigt hålla din hund torr.

Hundtäcket är optimalt att använda efter leriga utomhusaktiviteter.Hundtäcket består av ett vattentätt yttertyg som har 4000 vattenpelare och håller kvar fukten i täcket. Insidan av täcket är täckt av ett absorberande och snabbtorkande microfibertyg  både på sidorna, ryggen och magen.

Tyget suger upp vatten och smuts och är tillverkat av 34% återvunnet material. Ruffwear Dirtbag Hundtäcke är utrustat med en förlängs nacka för att täcka hunden från nacke till svanrot och hålla så mycket smuts inne som möjligt.

Tyget i nacken är tillverkat av ett stretchmaterial för enkel av- och påtagning. Täcket träs enkelt på hunden över huvudet och spänns fast med ett spänne på ena sidan av täcket så att det sitter bekvämt och på plats.

Se även andra produkter från Badrock hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Royal Canin

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mästers

Se alla produkter
Hjul

Hjul från Trixie

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Trixie

Se alla produkter