SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Be Nordic

Be Nordic Igloo

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

EgenskaperVarje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera.Be Nordic Igloo passar de flesta katter och mindre hundar. Tillverkad i mörkblå canvas (polyester) och har en stabil form. I botten ligger en quiltad kudde med plyschklädsel, stoppad med av polyester fleece. Kudden kan maskintvättas i 40°C samt torktumlas på låg värme. Tillverkad i EU.AnvändningMysig koja för katter och mindre hundar.


Beställ Be Nordic Igloo på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Be Nordic Igloo inom kategorin Kattigloo.

Kategori: Kattigloo
Artikelnummer: 142604

Se även andra produkter från Kattigloo

Snabbfilter

Från kunskapsbanken

Bergamo

Bergamo (italienskt uttal: [ˈbɛrɡamo] lyssna , östlombardiska: Bèrghem lyssna , västlombardiska: Bergum) är en stad och kommun i regionen Lombardiet i norra Italien. Den är huvudort i provinsen med samma namn och ligger cirka 40 kilometer nordost om Milano. Kommunen hade 121 639 invånare (2018). Staden är ett biskopssäte. Flygplatsen i Bergamo heter Orio al Serio. I Bergamo finns konstmuseet Accademia Carrara. Från staden kommer fotbollslaget Atalanta. Tack vare sitt läge vid Alpernas utlöpare, strax öster om Milano, har staden blivit ett betydande handels- och kommunikationscentrum. Näringslivet domineras av tjänste- och servicesektorn, även om en del industrier även finns i Bergamo.År 2006 var 90,47 procent av befolkningen italienare. Den största gruppen immigranter kommer från andra europeiska nationer, varav Albanien och Rumänien är de största, och utgör 3,15 procent av befolkningen. 2,37 procent är sydamerikaner, främst från Cochabamba, Bolivia, 1,41 procent är subsahariska afrikaner och 1,23 procent är nordafrikaner. Staden domineras av romersk katolicism. Även en del ortodoxa kristna, muslimer och protestanter lever i staden. Staden är vänort med bland annat Buenos Aires (Argentina) och Pueblo (USA).

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.