SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Trixie

Bädd Kaline för hund - Rund

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mysig och snygg bädd tillverkad i plysch med vändbar kudde. Bädden har en glidfri bottenyta i nylon som håller den på plats.  Bädden går att köpa i rund eller kantig form.  Rund 70 cm.  Kantig 65 x 50 cm  Glidfri botten.  Behaglig för hunden att ligga i. Vändbar kudde.


Jämför produkt Bädd Kaline för hund - Rund online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bädd Kaline för hund - Rund i kategorin Bäddar och Fällar här hos oss.

Kategori: Bäddar och Fällar
Artikelnummer: 9221
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.

Bia

Bia kan avse: Bia (djur) – ett släkte av fjärilar Bia (växter) – ett släkte av törelväxter Bia (rappare) (1991–), en amerikansk rappare, sångerska, låtskrivare, modell och TV-personlighet