SSL

Återhämtning

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Återhämtning? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Återhämtning. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Återhämtning så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Återhämtning

Hitta produkter inom kategorin Återhämtning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Återhämtning.

Återhämtning innebär inom hälsovård, att kroppen får tid att vila ut och repareras/byggas upp igen och är ett centralt begrepp inom området hälsa och arbetsliv. Återhämtning behövs när kroppen utsatts för längre fysisk och/eller mental ansträngning till exempel utsatts för stress. Ständig stress och bristande återhämtning minskar kroppens reparationsförmåga. Återhämtning kan se olika ut och kräver olika lång tid beroende på vilka påfrestningar en människa utsätts för. Möjlighet till återhämtning efter ansträngningar är grundläggande för att förhindra skadlig stress. Balans mellan förbrukning och återuppbyggnad av mentala och kroppsliga resurser är en så kallad friskfaktor för människor. I arbetslivet är möjlighet till återhämtning viktigt för att kunna förebygga förslitningsskador och annan ohälsa. Arbetet måste därför utformas så att det ger möjligheter till pauser. Skiftarbete kan medföra särskilda problem och det är viktigt att få längre återhämtningsperioder efter längre skift. Sömn är den viktigaste faktorerna för återhämtning och reparation. Sömnbrist minskar motståndskraften mot andra sjukdomar och är en stressor i sig som kan påverka möjligheten till återhämtning. Sömnproblem är nästan alltid en faktor vid utbrändhet/utmattningsdepressioner.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Specific Intensive Support F/C-IN-W 7x95 g