SSL

Åskskydd

2 Produkter
I kategorin Åskskydd finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Åskskydd så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Åskskydd

Hitta produkter inom kategorin Åskskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Åskskydd.

Åskskydd avser åtgärder för att eliminera skadeverkningar för person, husdjur och egendom i samband med direkta blixtnedslag mot byggnader. Åskskyddets uppgift är att vid ett blixtnedslag leda blixtströmmen till jord på ett sådant sätt att inga skador uppstår varken på byggnaden eller på i byggnaden befintlig utrustning. Det bör dock noteras att åskurladdningar som inte innebär ett direkt blixtnedslag liksom passerande klotblixtar kan ge upphov till betydande skador om inte lämpliga skydd är installerade.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Åskskydd Granngården