Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila

Beställ Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Produktinformation

Nina Ottosson Dog Treat Maze är en rolig och oförutsägbar godislabyrint! Denna leksak kommer garanterat se till att din hund inte har en tråkig stund, oavsett ålder, ras eller storlek.

Se gärna också

Nina Ottosson Cat Rainy Day Aktiveringsleksak

Överaska missen med ett nytt kattspel från Nina Ottosson!Vad passar bättre än ett klurigt spel när kissen är uttråkad? Nina Ottossons Rainy Day Puzzle and Play är ett roligt kattspel som väcker kattens nyfikenhet och ger den en riktig tankenöt!Katter som lever inomhus kan behöva dagliga utmaningar för att inte bli uttråkade där du som ägare får stå för aktivering och påhittiga lekar. Ibland är det dock svårt att hitta tiden till att kasta leksaker och stimulera jaktinstinkten med ett viftande kattspö. Då passar inget mer perfekt än detta spel som katten kan roas av på egen hand!Ett kattspel med flera roliga klurigheter!Spelet innehåller hela 14 olika gömmor för smaskigt kattgodis där katten måste flytta brickor, snurra på olika hjul och lyfta på små lock med sina tassar och sin nos för att komma åt allt det goda-superspännande! Spelet är ett trevligt och roligt komplement till katten när tiden helt enkelt inte räcker till. Vi tror att din katt kommer att älska det!Aktivering för katterSpel med brickor, hjul och lock med fack för godisLåter katten använda tassar och nos för att få fram det godaFyll spelet med kattens favoritgodis och sätt igång!Passar alla katter men kan vara särskilt roande för innekatten 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Färskfoder  BARF

Färskfoder BARF från Vom og Hundemat

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från Trixie

Se alla produkter
Schampo

Schampo från TropiClean

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Trixie

Se alla produkter