Little&Bigger Matatabi Pinne med Fjädrar (15 cm)

Beställ Little&Bigger Matatabi Pinne med Fjädrar (15 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Matatabi Pinne med Fjädrar (15 cm) inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Produktinformation

Little&Bigger Matatabi Pinne med FjädrarDenna pinnen med fjädrar passar utmärkt när du vill leka med din kisse. Pinnen är tillverkad av matatabi, även kallat silvervine.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Aktiveringsleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Trixie Dog Gamble Box Aktivitetspel

Aktiveringsleksaker från Trixie

Missa inga bra priser på Aktiveringsleksaker från Trixie.
Upp till 50% rabatt
All For Paws Fetch N Treat

Aktiveringsleksaker från All For Paws

Missa inga bra priser på Aktiveringsleksaker från All For Paws.
Upp till 50% rabatt
KONG Gyro Boll Large

Aktiveringsleksaker från KONG

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från KONG.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger Aktivitetsspel Discovery Wheel

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se vad Little&Bigger har inom Aktiveringsleksaker.
Upp till 15% rabatt
Nina Ottosson Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll Ekorre

Aktiveringsleksaker från Nina Ottosson

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från Nina Ottosson.
Upp till 15% rabatt
Cat It Senses Speed

Aktiveringsleksaker från Catit

Visa produkter inom Aktiveringsleksaker från Catit.

Se gärna också

Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila -15%

Berika din hunds vardag med denna roliga aktiveringsleksak från Nina Ottosson!Dog Maze är ett hundspel som är lagom klurigt och som passar de allra flesta hundar oavsett ras/raser eller ålder och är perfekt när du vill börja introducera hundspel för din fyrbenta kompis.Hur fungerar det?Denna rymdskeppsformade hundleksak fylls med godbitar och ges sedan till hunden som måste lista ut hur den ska få sin belöning. Dog Maze är utformad som en labyrint inuti för att det ska bli någt klurigare för hunden att få ut godiset. Hunden måste använda både sin nos och sina tassar för att snurra och välta leksaken så att godisbitarna kan ramla ut genom de två hålen som är placerade på sidan.När du först introducerar leksaken kan du försöka att låta din hund anta utmaningen själv. Verkar den ha svårt för att förstå hur den ska gå tillväga kan du på ett uppmuntrande vis demonstrera för den hur det går till så att den förstår hur den ska gå tillväga. Att lösa utmaningen tillsammans stärker bandet mellan dig och din hund samtidigt som att den råder bot på tristess.Aktiveringspel för hundar av alla raser, storlekar och åldrarHundspel från populära Nina OttossonMedelsvår utmaningEtt perfekt sätt att eliminera tristess i hundens vardag

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023