Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger GizmoCat Spinny

Beställ Little&Bigger GizmoCat Spinny på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger GizmoCat Spinny inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Aktiveringsleksaker från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Trixie Dog Gamble Box Aktivitetspel

Aktiveringsleksaker från Trixie

Missa inga bra priser på Aktiveringsleksaker från Trixie.
Upp till 50% rabatt
All For Paws Fetch N Treat

Aktiveringsleksaker från All For Paws

Missa inga bra priser på Aktiveringsleksaker från All For Paws.
Upp till 50% rabatt
KONG Gyro Boll Large

Aktiveringsleksaker från KONG

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från KONG.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger Aktivitetsspel Discovery Wheel

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se vad Little&Bigger har inom Aktiveringsleksaker.
Upp till 15% rabatt
Nina Ottosson Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll Ekorre

Aktiveringsleksaker från Nina Ottosson

Se produkter inom Aktiveringsleksaker från Nina Ottosson.
Upp till 15% rabatt
Cat It Senses Speed

Aktiveringsleksaker från Catit

Visa produkter inom Aktiveringsleksaker från Catit.

Se gärna också

Nina Ottosson Dog Wobble Skål Lime -15%

Gör dagens måltider extra spännande med Wobble från Nina Ottosson!Har du en hetsätare där hemma? Just nu finns det många varianter av slow-feeder matskålar på marknaden, det som gör Wobble skålen från Nina Ottosson extra speciell är att den precis som namnet antyder går att vagga och vobbla och även snurra! Skålen har dessutom ett genomskinligt lock med hål som gör att hunden måste pyssla lite extra för att få ut sin mat. När hunden kan se maten genom locket blir den extra motiverad att jobba för att få ut den!Hur gör man?Det är hur enkelt som helst! Fyll Wobbler-skålen med din hunds torrfoder, lägg på locket och låt hunden släppa loss! Hunden måste använda både sina tassar för att krafsa och sin nos för att buffa för att röra på skålen så att maten trillar ut. När den är färdig har du en hund som dels fått i sig maten i lagom takt vilket ger magen ro, men även en hund som är stimulerad och har fått en liten stunds aktivering! Wobblern är enligt Nina Ottossons graderingar en Level 1/Svårighetsgrad 1 vilket gör att den passar de allra flesta hundarna oavsett ras eller ålder.Tänk på att plocka bort skålen så fort den är färdig för att hunden inte ska tugga på den och för att göra matstunden extra speciell!Hundaktiveringsskål för alla raser och åldrarTar Slow-feeding till en högre nivå!Gjord i tålig plastSvårighetsgrad 1, lämplig för de flesta hundar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023