SSL
All For Paws

All For Paws Aktiveringsleksak Butterfly

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

All For Paws Aktiveringsleksak ButterflyDenna kattleksaken är riktigt rolig för din katt. Fjärilen flyger runt i oförutsägbara riktningar och uppmuntrar till lek och jakt! Den är perfekt för exempelvis innekatter för att ge dem lite mer omväxling och aktivering i vardagen.All For Paws Aktiveringsleksak Butterfly drivs av tre st AA-batterier (medföljer ej)Storlek15 x 11,5 x 16 cmKom ihåg att våra djur kan vara starkare än vi tror - håll alltid koll på din katt när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!


Beställ All For Paws Aktiveringsleksak Butterfly på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws Aktiveringsleksak Butterfly inom kategorin Aktiveringsleksaker.

Kategori: Aktiveringsleksaker
Artikelnummer: 035057
Visa fler

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.