Sidan innehåller annonslänkar

Nätboll Gummi - Medium

Beställ Nätboll Gummi - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nätboll Gummi - Medium inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

JW bollen kan användas till väldigt många olika saker. Antingen använd den som den är och låt hunden leka med den, eller stoppa in passande godis/tugg i bollen så att din hund får kämpa lite för att komma åt det.

Eller bjud in bästa hundkompisen på lite rolig lek tillsammans.   Bollen är helt fri från giftiga ämnen och kemikalier och helt ofarlig för hunden att ha i munnen.

Finns i 5 storlekar och kommer i blandade färger. Det innebär att du själv inte kan välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas din order.

Se gärna också

Activity Matz Fast Food

Från Nina Ottosson kommer denna aktivitetsmatta för hundar. Göm lite godis, torrfoder, en leksak eller tuggben och låt hunden leta upp det. När din hund lyckats leta upp det du gömt, och har fått kläm på det, kan du öka svårighetsgraden genom att ex lägga godis i fickorna och sen täcka över dem med de leksaker som medföljer mattan. Vill man göra det ännu svårare kan man låsa fickoran med kardborrband. Mattan är enkel och rolig att använda, lätt att hålla ren och är prefekt för både fysisk och mental träning. Enkel utmaning: Göm godis eller torrfoder i plyschmaterialet och uppmuntra din hund att nosa upp dem. Ökad utmaning: Göm godis i fickorna och täck med leksakerna. Ultimata utmaningen: Göm godis i 5 olika godisfickor och stäng med kardborrband, samt täck godiset i fickor med leksaker för en svårare utmaning. Reducerar destruktivt beteende, mental aktivering motverkar tristess. Mattan är halkfri och vattenbeständig och du kan enkelt  rengöra den och torka av. Kan enkelt vikas ihop för enkel förvaring.OBS! Spela tillsammans med din hund: Mattan/spelet är ingen tuggleksak och ingen leksak är oförstörbar. Nina Ottosson Dog Puzzle Games av Outward Hound fokuserar på att utmana din hund mentalt. Håll uppsikt när du använder denna och låt inte hunden tugga på materialet. Lär din hund hur man använder pusslet, lek och ha roligt tillsammans. Låt inte mattan ligga framme när den inte används. Ta bort och byt ut leksaken om den är skadad. Sysselsätter din hund både fysiskt och mentalt Svårighetsgrad 2

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Purenatural

Se alla produkter
Skor

Skor från Aveo

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Non-Stop

Se alla produkter