Sidan innehåller annonslänkar

Nätboll Gummi - Large

Jämför produkt Nätboll Gummi - Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nätboll Gummi - Large i kategorin Aktivering här hos oss.

Produktinformation

JW bollen kan användas till väldigt många olika saker. Antingen använd den som den är och låt hunden leka med den, eller stoppa in passande godis/tugg i bollen så att din hund får kämpa lite för att komma åt det.

Eller bjud in bästa hundkompisen på lite rolig lek tillsammans.   Bollen är helt fri från giftiga ämnen och kemikalier och helt ofarlig för hunden att ha i munnen.

Finns i 5 storlekar och kommer i blandade färger. Det innebär att du själv inte kan välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas din order.

Se gärna också

Puppy Hide N Slide - Hide N Slide

Ett spel från Nina Ottosson som lär din valp att leta efter godis eller mat genom att lösa ett problem. Håller din valp sysselsatt och minskar destruktivt beteende genom att träna valpens sinne. Göm godis eller mat i de olika facken och låt din valp lista ut hur den ska komma åt det. Spelat har inga lösa delar, de inbyggda delarna lossnar inte när hunden spelar.  Detta spel är ett Nivå 2 spel som är lite mer av en utmaning än Nivå 1, med problemösning i flera steg som kan anpassas till din valps förmåga och erfarenhet.   Alla Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker, de är hjärngympa för din hund. OBS! Lämna aldrig hunden ensam med spelen, och låt inte hunden tugga eller bita på det. Lär hunden hur man ska använda spelen och spela och ha roligt tillsammans! När ni är klara. lägg undan spelen tills nästa gång det är dags för lite hjärngympa.Nina Ottosson hundspel och pussel utmanar din hunds problemlösningsförmåga, och stärker er relation genom att spela tillsammans. Spelen rengörs enkelt med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj! Du lägger godis eller mat i de nedsänka hålen och inuti klossarna genom hålet på ovansidan. Täck över hålen med "vingarna" och ställ mer spelet på golvet. I början är det bra om du är med och visar valpen hur den ska göra, och i början kan du lämna några fack öppna så valpen blir intresserad. Ett tips hur du kan använda denna; blanda lite köttig mat med vatten och klicka ner lite i varje nedsänkning, eller lägg i en godisbit i varje fack och häll på lite vatten. Ställ sen in i frysen tills det fryst. Perfekt för varma dagar, energiska valpar eller en extra lång spelstund Aktiverinsspel för alla valpar Svårighetsgrad Nivå 2

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Nutrima

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från 2pets

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Magnussons

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Trixie

Se alla produkter