Aktivitetsträning Hund Hinderset med Koner - 3 pinnar x 6 koner

Jämför produkt Aktivitetsträning Hund Hinderset med Koner - 3 pinnar x 6 koner online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aktivitetsträning Hund Hinderset med Koner - 3 pinnar x 6 koner i kategorin Aktivering här hos oss.

Produktinformation

Hinder att hoppa över för din hund med tillhörande pinnar och koner. Fungerar ypperligt för att stärka relationen och kontakten med din hund.

Pinnarna sätts i konerna (en pinne mellan två koner) för att hunden sedan skall hoppa över dessa. Mental stimulans för din hund samtidigt som ni har kul.

Mental stimulans för din hund. Stärker kontakt och samspel för ekipaget.

Rolig aktivitet som din hund kommer älska. Häfte med tips och trix medföljer. .

Aktivering från andra varumärken

Gnagarbro

Aktivering från Trixie

Missa inga bra priser på Aktivering från Trixie.
Treat Spinner

Aktivering från Catit

Missa inga bra priser på Aktivering från Catit.
Höboll Videträ - 80 g

Aktivering från JR Farm

Visa produkter inom Aktivering från JR Farm.
Aktiveringsboll Hamster - M

Aktivering från Imazo

Utforska allt inom Aktivering från Imazo.
Puppy Smart

Aktivering från Nina Ottosson

Visa produkter inom Aktivering från Nina Ottosson.
Ätbar PomPom - M

Aktivering från Aveo

Här har vi samlat Aktivering från Aveo.

Se gärna också

Puppy Hide N Slide - Hide N Slide

Ett spel från Nina Ottosson som lär din valp att leta efter godis eller mat genom att lösa ett problem. Håller din valp sysselsatt och minskar destruktivt beteende genom att träna valpens sinne. Göm godis eller mat i de olika facken och låt din valp lista ut hur den ska komma åt det. Spelat har inga lösa delar, de inbyggda delarna lossnar inte när hunden spelar.  Detta spel är ett Nivå 2 spel som är lite mer av en utmaning än Nivå 1, med problemösning i flera steg som kan anpassas till din valps förmåga och erfarenhet.   Alla Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker, de är hjärngympa för din hund. OBS! Lämna aldrig hunden ensam med spelen, och låt inte hunden tugga eller bita på det. Lär hunden hur man ska använda spelen och spela och ha roligt tillsammans! När ni är klara. lägg undan spelen tills nästa gång det är dags för lite hjärngympa.Nina Ottosson hundspel och pussel utmanar din hunds problemlösningsförmåga, och stärker er relation genom att spela tillsammans. Spelen rengörs enkelt med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj! Du lägger godis eller mat i de nedsänka hålen och inuti klossarna genom hålet på ovansidan. Täck över hålen med "vingarna" och ställ mer spelet på golvet. I början är det bra om du är med och visar valpen hur den ska göra, och i början kan du lämna några fack öppna så valpen blir intresserad. Ett tips hur du kan använda denna; blanda lite köttig mat med vatten och klicka ner lite i varje nedsänkning, eller lägg i en godisbit i varje fack och häll på lite vatten. Ställ sen in i frysen tills det fryst. Perfekt för varma dagar, energiska valpar eller en extra lång spelstund Aktiverinsspel för alla valpar Svårighetsgrad Nivå 2

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023