Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy

Beställ Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Aktivitetsleksak till din katt från Flamingo Pet. Denna roliga leksak har en vippa som viftar fram och tillbaka för att locka till sig kattens nyfikenhet och lekfullhet.

Leksaken är batteridriven och har en lång livslängd. Passar utmärkt som sysselsättning för din katt under en stund, så den kan få utlopp för sina naturliga jaktinstinkstinkter även hemmavid.

Se gärna också

Slickmatta Katt - Buddy

Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Hill’s

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från Orijen

Se alla produkter
Fontäner

Fontäner från Trixie

Se alla produkter