Activity Sniffing Carpet - Aktivitetsmatta

Beställ Activity Sniffing Carpet - Aktivitetsmatta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Activity Sniffing Carpet - Aktivitetsmatta inom kategorin Aktivering.

Produktinformation

Aktivitetsmatta med flera olika stationer som gör träningen varierad. Tygbitarna kommer i flera lager vilket innebär tt du som djurägare kan gömma godbitarna på olika ställen vare gång och utmana din hund.

Denna matta kan även användas för daglig utfodring, speciellt bra till hundar som hetsäter. Denna produkt kommer även med ett häfte med träningsinstruktioner hur du använder matten på bästa sätt.

Se gärna också

Challenge Slider Nivå 2 - Orange

Denna utmaning har svårighetsgrad 3 och har 24 fack som man kan gömma godis eller mat i. Hunden ska flytta brickorna, en i taget, för att komma åt godsakerna därunder. Du lägger godis eller mat i den utdragbara brickan och skjuter in den under spelet när du är klar. Övervaka vad hunden gör, visa och uppmuntra den att flytta på brickorna för att söka efter godbitarna. Om din hund är "hårdhänt" med tassarna, sätt splet i ditt knä så att hunden endast kan använda nosen för att flytta på brickorna.   Detta är ett avancerat pussel som passar alla hundar oavsett ålder, ras eller storlek, men bäst är om din hund har tidigare erfarenhet av andra pussel och viss finmotorik. Vi rekommenderar att du spelar tillsammans med din hund, så du kan lära hunden hur den ska göra och hur det fungerar Produkten erbjuds i följande storlekar: 37 x 37 x 5 cm   Slow Feeder låter hunden jobba för att få maten, perfekt för hundar som äter för fort Fri från pvc, ftalater och bpa Enkel att rengöra med lite varmnt vatten, skölja av och sen låta torka   OBS! Håll alltid din hund under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte hunden bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för hundar, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Aktivering

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Smaak

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se alla produkter
Benskydd och Paddar

Benskydd och Paddar från NAF

Se alla produkter
Aktivering

Aktivering från Nina Ottosson

Se alla produkter