Activity Flower Tower för hund - Flower Tower


Jämför produkt Activity Flower Tower för hund - Flower Tower online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Activity Flower Tower för hund - Flower Tower i kategorin Aktivering här hos oss.

Produktinformation

Utmana din hund med denna aktiveringsleksak, ett roligt och utmanande spel för proffsen! Hundar har ett behov av sysselsättning och genom aktivering kan man minska risken för problembeteenden Denna leksak övar din hunds mentala styrka vilket är minst lika viktigt som fysisk träning! Nivå 3 är för proffsen

Hunden måste lyfta upp konen och flytta skjutlock för att komma åt godbitarna. Svårhetsnivån går att anpassa efter din hund med gömmor som är olika svåra att komma åt.  Aktiveringar och tränar din hunds mentala styrka.  Tål maskindisk.  Flera gömmor som är olika svåra att komma åt. .

Se gärna också

Activity Matz Fast Food

Från Nina Ottosson kommer denna aktivitetsmatta för hundar. Göm lite godis, torrfoder, en leksak eller tuggben och låt hunden leta upp det. När din hund lyckats leta upp det du gömt, och har fått kläm på det, kan du öka svårighetsgraden genom att ex lägga godis i fickorna och sen täcka över dem med de leksaker som medföljer mattan. Vill man göra det ännu svårare kan man låsa fickoran med kardborrband. Mattan är enkel och rolig att använda, lätt att hålla ren och är prefekt för både fysisk och mental träning. Enkel utmaning Göm godis eller torrfoder i plyschmaterialet och uppmuntra din hund att nosa upp dem. Ökad utmaning Göm godis i fickorna och täck med leksakerna. Ultimata utmaningen Göm godis i 5 olika godisfickor och stäng med kardborrband, samt täck godiset i fickor med leksaker för en svårare utmaning. Reducerar destruktivt beteende, mental aktivering motverkar tristess. Mattan är halkfri och vattenbeständig och du kan enkelt  rengöra den och torka av. Kan enkelt vikas ihop för enkel förvaring.OBS! Spela tillsammans med din hund Mattan/spelet är ingen tuggleksak och ingen leksak är oförstörbar. Nina Ottosson Dog Puzzle Games av Outward Hound fokuserar på att utmana din hund mentalt. Håll uppsikt när du använder denna och låt inte hunden tugga på materialet. Lär din hund hur man använder pusslet, lek och ha roligt tillsammans. Låt inte mattan ligga framme när den inte används. Ta bort och byt ut leksaken om den är skadad. Sysselsätter din hund både fysiskt och mentalt Svårighetsgrad 2

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.